Svenska
Deutsch

Tidsbokning


Tidsbokning per telefon

Vill Du hellre boka ett videosamtal (eller ett vanligt telefonsamtal) per telefon, utan att behöva använda den elektroniska bokningskalendern, kan Du ringa mottagningen på nummer 070-548 82 42.

Då behöver Du inte heller först ha tagit kontakt genom kontaktformuläret.


Elektronisk bokningskalender


Bokningskalenderns inloggningssida

Här kommer Du till inloggningssidan för den internetbaserade
elektroniska bokningskalendern genom att klicka på knappen,
efter det att Du i kryssrutan markerat att Du godkänner de villkor
som gäller för att få boka videosamtalstid genom Internet Reflexion®.

Du kan bara logga in Dig på tidsbokningen, efter det att Du har erhållit
personliga inloggningsuppgifter från Internet Reflexion®. Därför
måste Du först ha tagit kontakt genom kontaktformuläret.

Jag har läst och godkänner villkoren för bokning och betalning av videosamtalstid.Kontakt genom e-post eller via kontaktformuläret

Efter det att Du först har kontaktat Internet Reflexion® genom kontaktformuläret på sidan Kontakt och beskrivit något av Dina samtalsönskemål, samtidigt som Du uppgett förnamn, efternamn, födelsetid (år, månad och dag) och e-postadress, får Du ett svar från Internet Reflexion® som innehåller Dina personliga inloggningsuppgifter till den elektroniska bokningskalendern. Födelsetiden måste anges, eftersom Du enligt lag måste vara minst 18 år, för att få boka samtalsterapi.

Inloggning och bokning med hjälp av erhållna inloggningsuppgifter

Först efter det att Du från Internet Reflexion® till Din uppgivna e-postadress erhållit Dina unika inloggningsuppgifter, kan Du med hjälp av dessa göra en eller flera bokningar i det elektroniska bokningssystemet.

Betalning av samtalskostnaden

Så som det beskrivits på sidan Hur fungerar det? betalas hela samtalskostnaden, 495 SEK (inkl 25 % moms), i anslutning till bokningen i bokningskalendern. Om ingen betalning sker i anslutning till att en tid har bokats annuleras bokningen. Betalningen sker genom PayPal™ och Du slussas av det elektroniska bokningssystemet automatiskt vidare till PayPal™s sida, där Du kan betala genom Ditt PayPal™-konto.

PayPal

Om Du inte har ett PayPal-konto kan Du ändå genomföra betalningen via PayPal™ som PayPal-gäst genom att ange Din kredit- eller betalkortsinformation. Följande betal- och kreditkort accepteras av PayPal™:

  • American Express
  • MasterCard
  • Visa

Ombokning och avbokning

Villkoren för ombokning och avbokning finns i sin helhet tillgängliga på sidan Villkor för bokning av videosamtalstid.

En ombokning av videosamtalstiden kan Du själv göra i den elektroniska tidsbokningskalendern, om det sker senast tre dagar (72 timmar) före avtalad tid.

Du kan inte själv göra någon avbokning i bokningskalendern, utan måste kontakta Internet Reflexion® per telefon eller via kontaktformuläret. Tidpunkten för avbokningen som anses gälla är den, då meddelandet når Internet Reflexion®, i praktiken strax efter det att Du själv sänt iväg meddelandet.

Om en avbokning av samtalstiden måste göras av Dig och den sker senast en vecka före den avtalade tiden, återbetalas samtalskostnaden till Dig, efter ett administrativt avdrag på 50 SEK (inkl 25 % moms). Du återfår alltså 445 SEK (inkl 25 % moms).

Gör Du en avbokning senare än en vecka före avtalad tid kommer 100 SEK (inkl 25 % moms) att tas ut i bokningsavgift och 395 SEK (inkl 25 % moms) kommer därmed att återbetalas till Ditt kortkonto.

Lediga samtalstider

Vita fält innebär lediga samtalstider, som står till förfogande för elektronisk bokning.

Redan bokade samtalstider

Sandfärgade och lilafärgade fält innebär att tiden ifråga inte är ledig eller tillgänglig. Det kan bero på att den samtalstiden redan är bokad av någon annan eller på att Internet Reflexion® vid den tidpunkten har andra typer av uppdrag.

Veckodagar och tider som står till förfogande för bokning

De dagar och tider som står till Ditt förfogande för samtalstidsbokning skiljer sig åt från vecka till vecka, beroende på vilka övriga åtaganden Internet Reflexion® har. Möjligheterna att boka t ex helgtider, tidiga morgontider eller kvällstider kan variera från vecka till vecka, och det kan därför med andra ord löna sig att botanisera lite i bokningskalendern.

Du kan boka inom ett intervall som sträcker sig ca fem till sex veckor framåt i tiden.

Användarhandledning för tidsbokningssystemet

En detaljerad och utförlig användarhandledning för det internetbaserade tidsbokningssystemet erhåller Du i e-postsvaret från Internet Reflexion® tillsammans med Dina inloggningsuppgifter. Du bör ta del av denna användarhandledning, innan Du gör en bokning. Blir det tekniska problem med bokningen eller om Du blir osäker på hur bokningen ska genomföras är Du givetvis välkommen att kontakta Internet Reflexion® per telefon.

Fullständiga bokningsvillkor

Här finner Du de fullständiga villkoren för bokning i det interntebaserade elektroniska bokningssystemet.

 

Boka här


Bokningskalenderns inloggningssida

Här kommer Du till inloggningssidan för den internetbaserade
elektroniska bokningskalendern genom att klicka på knappen,
efter det att Du i kryssrutan markerat att Du godkänner de villkor
som gäller för att få boka videosamtalstid genom Internet Reflexion®.

Du kan bara logga in Dig på tidsbokningen, efter det att Du har erhållit
personliga inloggningsuppgifter från Internet Reflexion®. Därför
måste Du först ha tagit kontakt genom kontaktformuläret.

Jag har läst och godkänner villkoren för bokning och betalning av videosamtalstid.Du kan bara logga in Dig på sidan med den elektroniska bokningskalendern, efter det att Du först tagit kontakt med Internet Reflexion® genom kontaktformuläret på sidan Kontakt och beskrivit något av Dina samtalsönskemål, samtidigt som Du uppgett förnamn, efternamn, födelsetid (år, månad och dag) och e-postadress. Ditt "Skype-namn" bör också anges.

I svaret från Internet Reflexion® erhåller Du då de personliga inloggningsuppgifter Du behöver för att kunna logga in Dig i bokningssystemet.

Först när Du är inloggad i den elektroniska bokningskalendern kan Du göra en eller flera samtalstidsbokningar.